TUMBLR

Har precis suttit och uppdaterat min tumblr med lite nya bilder, kände att det var dags. Var länge sen jag gjorde det senast. Klicka på bilden eller HÄR för att komma till min tumblr!


RYGGSÄCK





Just nu är jag på jakt efter en ny väska till skolan, helst en ball ryggsäck man kan gå och bära på. Modekungen.se har några sjukt snygga inne just nu, som jag har förälskat mig i! Den sista är ju bara assball, ser ju ut som en liten gammal resväska!
Tycker alla väskorna åvan är super snygga, vilket gör att jag gärna skulle vilja ha allihopa, något som plånboken säger nej till!
Men tror i alla fall att det får bli någon utav dessa som jag klickar hem, vet bara inte vilken än, beslutsångerst! 

Vilken tycker ni jag ska välja?! Har ni någon favorit?
 

NYTT FRÅN MARKNAD


Fick med mig ett nytt Ramones linne ifrån marknaden i går för 150 kr. Köpte även ett par leggings som just nu ligger i tvätten. Hittade inte så mycket, brukar oftast inte göra det heller.

Sitter just nu och pluggar lite, medans jag lyssnar på musik. Ska snart hitta något att äta, är jätte hungrig!
Hittar ni på något speciellt idag? :)

SNABBT INLÄGG


Åker snart in till Borås med mamma och brorsan för att gå runt lite på höst marknaden som är nu i helg. Ska även in på H&M för att se om de har kvar ett par vinröda jeans som jag super gärna skulle vilja ha, uppdaterar mer när jag kommer hem, ciao!


LITE INSPIRATION


UTSLÄPPT


Idag var det första gången.. på jätte länge jag gick med upsläppt hår. Annars brukar jag bara slänga upp håret i en snabb toffs, eller att jag bara har det uppsatt för att inte ha håret i vägen när jag jobbar. Blir så irriterad i fall håret är i vängen, haha.

Sitter just nu och plugga till prov, ska snart gå och tvätta bort sminket och packar väskan inför morgon dagen och sedan ska jag nog gosa ner mig i sängen och kolla på någon film. Uppdaterar mer senare !

LIVE WHILE WE'RE YOUNG


NYTT


Fick denna snygga burken från mamma igår, som hon fick ifrån sitt jobb. Tänkte ställa den på skrivborden och kanske ha pennor eller något liknande i den. I stället för att ha alla mina pennor huller och buller i lådan. Ganska smart idée. Tänkte snart sätta mig och plugga lite inför ett no prov, vilket kommer sluta med att jag sitter och kollar film i stället.. haha! Hur har eran dag varit? :)

SÖNDAG 23 SEPTEMBER



Nästan hela dagen har jag ägnat mig åt att städa, blev även lite plugg emellanåt. Tog bort alla kläderna som hängde på min klädhängare, och fyllde på den med lite nya, lite mer höst färgade plagg. Tyckte det blev ganska fint med färgeran, de liksom smälter in med varandra.

Ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla på premiären av Williams lista! Någon annan som ska kolla på det? :)


ANGUS & JULIA STONE - FOR YOU




SNYGGT FRÅN SCORETT




Funderar på att klicka hem något utan dessa skorna ifrån scorett, alla är verkligen super snygga, mina favoriter är nog första -, tredje - och femteparet. Har ni någon favorit?


STYLE SPEAKS

Sitter just nu och klickar runt på Zara.com. Ifall jag hittar något blir det att syrran skaffar det till mig. Köpte en jacka som hon jätte gärna ville ha själv, så jag gav den till henne till utbyte att hitta något jag vill ha ifrån Zara. Försöker hitta något snygg höst plagg som inte skulle sitta fel, behöver lite nya höst plagg, det har redan börjat bli lite kyligt. 

Inspiration by zara.




FALL FASHION

#672 hot coffee!



        <------- Klicka på bild för att komma till produkten.

SPIKES ♥


Något jag verkligen har börjat älska är nitar, speciellt de så kallade spinks nitarna, de är juu bara så sjukt snygga. Super lätt och snyggt att piffa upp en tråkigt outfit med lite nitar, Right? 
Så funderar på att klicka hem en massa nitar och börja fixa och pilla med dem, sätta på lite nitar på kläder jag inte längre använder. Skulle kunna bli snyggt! Eller vad tror ni? Vad tycker ni om spikes?


DETALJER



Sitter just nu och pillar lite i mitt rum, piffar till rummet med lite detaljer. Som tillexempel med dessa söta lyktorna, som får stå och piffa upp fönstret. Skulle behöva städa lite.. men det orkar jag inte, får göra det i morgon. Ska snart hoppa in i duschet och leta efter kläder tills i morgon.
Vi i klassen ska i morgon laga mat utomhus och även gå ca 6 km, så hela dagen kommer spenderas utomhus. Hoppas det inte regnar för mycket, så det inte blir för blött. Vi slipper i alla fall vanliga lektioner. Vilket ska bli skönt, en bra avslutning på veckan. 

Hur ser eran morgon dag ut? :)

ONCE A WEEK CHIC

 

En ny öppnad hemsida som jag precis har upptäkt är onceaweekchic.com, det är en hemsida som varje vecka erbjuder en hel outfit till ett rimligt pris. Klänning, skor, väska, smycken. Ja, vad en hel outfit kan innehålla, och allt detta för endast $ 149. Vilket enlingt mig faktiskt är ganska blilligt för en hel outfit.
Detta är i alla fall en sida som jag kommer kika in på varje vecka för att se om det finns något snyggt jag själv skulle vilja klicka hem. Dessutom kan du som bloggar ansöka om att gratis kläder varje måndag, hur kul är inte det? Hemsidan hittar du HÄR.


LITE NYTT



Fick en yoga boll och ett litet bord, ( som jag tänkt använda som ett nattbord ) av en släkting. Älskar bordet, just för att den är snygg och enkel!

INSIRATION ~




SNABBT INLÄGG




Snabbtagen bild.

Kom hem från skolan för ett litet tagsedan, ska hitta något att gott äta sedan blir det plugg. Som det finns gott av! Usch. ): Det är det som min kväll kommer bestå av. Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, kom knappt upp ur sängen på morgonen, haha!


SOLO



Mobilbild.

Nu gosar jag mig ner i sängen och läser i det senaste numret av SOLO. Sedan ska jag sova. GODNATT !


BEVERLY HILLS 90210




Cdon.com har just nu rea på massa av deras serie boxar, vilket gör att jag gärna vill klicka hem F.R.I.E.N.D.S och Beverly Hill 90120 ! 
90120 ligger på 1099:- med rea, vilket jag tycker är lite gör dyrt för mig.. F.R.I.E.N.D.S kostar 599:- med rea vilket enligt mig är ett toppen pris gör alla 10 säsonger! Dessa är även två av mina favorit serier. Har inte sätt exakt alla avsnitt av de två serierna, vilket gör att jag gärna vill klicka hem dem, kommer även inte ihåg så mycket från avsnitten.

ALMÅS GYMNASIET

Denna låg i brevlådan när jag kom hem, almås gymnasie -val -bok, haha. Tror jag väljer Almås när jag börjar gymnaset, eller så blir det bäckäng. Ska i alla fall gå hatverksprogrammet. Antingen florist /inredning, Stylist hår och makeup linjen eller textil design. Vet bara inte vilket av de tre inriktningarna jag vill gå, har så svårt och välja! Alla verkar så spännande!!




OTH



Nu lägger jag mig i sängen och kollar ett avsnitt på min absoluta favorit serie, One Tree Hill! Har faktiskt börja kolla om hela serien, för jag hittar inga andra filmer som verkar intrassanta att kolla på, hahah. Du som inte har sätt den, se den, verkligen värd att se. Den är så sjuk bra!  Sweet dreams. ♥

INGET JAG SKULLE TACKA NEJ TILL




Örhängen - nelly.com / Armband - nelly.com / Tröja - sheinside.com / Byxor - ginatricot.se / skor - nelly.com
 

SUNDAY

Godmorgon. Vaknade redan vid halv åtta tiden, jag som trodde jag skulle sova länge idag, blev inte riktigt så.
Denna dagen ägnar jag mig åt att plugga, och att kika runt på olika hemsidor efter några snygga höst plagg, känns som om jag bara har massa sommar plagg i garderoben. Så det är vad jag ska göra under min söndag.. eller ja, det kommer sluta med att jag ligger i sängen och sover eller kollar på någon film, haha! Uppdaterar mer senare, CIAO !


Hehehe_large


SKULL



Något jag har blivit helt förälskad i är dödskallar, så sjukt snyggt! Speciellt när det är söta små dödskalls detaljer på tillexempel kläder eller skor, och även väskor. Hemma hos syrran finns denna snygga dödskalle lytan som smyckar upp ett av hennes fönster. Snygg!


DAGENS INSPIRATION












I LOVE YOU FRIDAY

Någon mer än bara jag som älskar fredagar? Så skönt när skolveckan äntligen är över. Även om jag hade en ganska chill vecka, hade inte nästan inga riktiga lektioner på hela veckan, mest föreläsningar. Idag hade vi tillexempel dans, vilket bestod av bugg, och så hade vi även fotmassage!

ska snart tvätta bort sminket, innan jag bli för trött för att göra det, sedan ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på någon film.. bara att jag inte vet vilken jag ska kolla på.. Några bra filmtips? :)





NY TIDNING



Snart gosar jag ner mig i sängen och läser i min nya tidning som älskade mamma köpte till mig tidigare i dag! 

I morgon är det fredag, skööönt.. har redan tröttnat på skolan, haha. Skulle kunna ligga om sova om dagarna i stället för att gå upp tidigt på morgonen! slutar i alla fall ganska tidigt i morgon vilket är skönt när det ändå är sista skoldagen på veckan. Kommer hem tidigt. SWEET DREAMAS !

MELLANMÅL /KVÄLLSMÅL




TRUE ~




GODNATT

Nu går jag och lägger mig, så jag orkar upp till skolan i morgon.. Eller så blir det att jag lägger mig i sängen och kollar på någon mysig film, hehe, för jag vill inte sova, inte än i alla fall. Uppdaterar när jag kommit hem ifrån skolan i morgon, godnatt sötnosar!



FJÄRRUTLÖSARE





Fjärrutlösare från siba, 49:- 20% rea! orginal pris 149:- 


MUMSAR I MIG ROSTAD MACKA






DAGENS OUTFIT


Tröja - Ginatricot / Byxor - H&M / Klocka - Finland. + en svart basic kofta till så det inte blir för kallt.


NYTT OBJEKTIV



Idag när jag kom hem ifrån skolan så åkte jag och pappa in en snabb sväng till stan, först till siba och kolla ifall de hade någon intressant kvar i affären, de ska ju stänga siba inne i borås. Men hittade ingenting. Sedan blev det att åka till Media mark för att köpa ett nytt objektiv till min bebis. 899:- låg priset på, pappa hjälpte till att betala så jag inte behövde lägga alla mina sista pengar på det själv, är iallafall SUPER nöjd med köpet, happy girl!!

INSPIRATION BY #LOOKBOOK












FIXA OM PAPPAS GAMLA JEANS JACKA !





CANON EF 50mm f/1,8 II


Sitter och funderar om jag ska klicka hem detta objektiv till min kamera med de sista pengarna jag har kvar.. Eller om jag ska önska mig det i julklapp.. får se. Ska även klicka hem ett extra batteri och en fjärrutlösare, och några filter. Fast det får nog pappa betala, haha.


INSPIRATION ~


NYA IDROTTSSKOR !



Stadium, 599:- org. 1099 !

Kasskvalitet, mobildbild!


YOU ARE WHAT YOU LISTEN TO



Högst upp på årets önskelista kommer det stå vinylspelare. Pappas gamla fungerar inte är på jakt efter en ny! De är bara så sjukt balla och snygga! Jag är en person som älskar gammaldags, tycker allt var mycket snyggare förr!  Någon som håller med mig? ;)

OREDIGERADE BILDER FRÅN MIN SENASTE FOTORUNDA


















LONDON !!!!!

Mamma berättade precis att vi ska åka till london när jag fyller år! Det är verkligen en toppen present!!
Det blir jag, mamma och två släktningar som åker i väg. :D
Fick reda på den lite tidigare än vad jag skulle, fyller inte år förren i maj nästa år, men det gör ju inget, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Nu ska jag sitta och drömma mig bort, puss!


SILVER RING




Denna silver ring är en av mina favoriter bland alla smyckena! Super snygg och enkel, passar till verkligen allt!

YOU CAN'T ALWAYS GET WHAT YOU WANT ~




OLD SHOES




MAAAAT

I morgon bär det av till BT  med underbara klassen, vet inte riktigt vad vi ska göra där, en sak jag vet är att vi ska få se hur det går till att göra en tidning, vilket i vi klassen vi håller på med att göra! ... som handlar om världens klimat.
Dagen idag var helt okej, ganska dryg, då det var vår senaste dag på veckan. Ska snart sätta mig och plugga inför matte -provet som är på fredag (!!), men först ska jag fixa någon god mat att äta, ciao!




LOVE ~


MELLANMÅL




Lättfil, kiwi och physalisfrön, mums !


ANSIKTSMASK



Snabbtagenbild.

En skön avslutning på dagen ( enligt mig ) är att avsluta med en ansiktsmask. Ta hand om fejset lite, haha. Tycker själv att det är avslappnade och mysigt, känner mig extra fräsch för nästa dag!

WANTIES FRÅN ROMWE.COM





NYTT FRÅN THE BODY SHOP !


I WANT A TATTOO !


JOHNNY BULLS OR NOT ?





Sitter och funderar på om jag ska klicka hem ett par Johnny Bulls, eller om det bara blir ett par Uggs. Har tidigare haft ett par Bulls, tyvärr gick de söder. Ska i alla fall försöka hitta ett par snygga boots!
I fall det blir ett par Johnny Bulls, så vet jag inte om jag ska ha ett par låga eller höga, har svårt att bestämma mig!


Vilket par tycker ni jag ska välja ifall det blir ett par ? :)

Vad tycker ni om Johnny Bulls skor?! 

A FASHION FAIRYTALE



Har precis kollat klart på Barbie - A Fashion Faritale. Haha. Ja, jag är så barnslig att jag kollar på Barbie. Haha. Jag är en person som älskar att kolla på barn filmer, so don't judas me! 
Uppdaterar mer senare, ciao!

TUMBLR

Har precis suttit och uppdaterat min tumblr med lite nya bilder, kände att det var dags. Var länge sen jag gjorde det senast. Klicka på bilden eller HÄR för att komma till min tumblr!


RYGGSÄCK





Just nu är jag på jakt efter en ny väska till skolan, helst en ball ryggsäck man kan gå och bära på. Modekungen.se har några sjukt snygga inne just nu, som jag har förälskat mig i! Den sista är ju bara assball, ser ju ut som en liten gammal resväska!
Tycker alla väskorna åvan är super snygga, vilket gör att jag gärna skulle vilja ha allihopa, något som plånboken säger nej till!
Men tror i alla fall att det får bli någon utav dessa som jag klickar hem, vet bara inte vilken än, beslutsångerst! 

Vilken tycker ni jag ska välja?! Har ni någon favorit?
 

NYTT FRÅN MARKNAD


Fick med mig ett nytt Ramones linne ifrån marknaden i går för 150 kr. Köpte även ett par leggings som just nu ligger i tvätten. Hittade inte så mycket, brukar oftast inte göra det heller.

Sitter just nu och pluggar lite, medans jag lyssnar på musik. Ska snart hitta något att äta, är jätte hungrig!
Hittar ni på något speciellt idag? :)

SNABBT INLÄGG


Åker snart in till Borås med mamma och brorsan för att gå runt lite på höst marknaden som är nu i helg. Ska även in på H&M för att se om de har kvar ett par vinröda jeans som jag super gärna skulle vilja ha, uppdaterar mer när jag kommer hem, ciao!


LITE INSPIRATION


UTSLÄPPT


Idag var det första gången.. på jätte länge jag gick med upsläppt hår. Annars brukar jag bara slänga upp håret i en snabb toffs, eller att jag bara har det uppsatt för att inte ha håret i vägen när jag jobbar. Blir så irriterad i fall håret är i vängen, haha.

Sitter just nu och plugga till prov, ska snart gå och tvätta bort sminket och packar väskan inför morgon dagen och sedan ska jag nog gosa ner mig i sängen och kolla på någon film. Uppdaterar mer senare !

LIVE WHILE WE'RE YOUNG


NYTT


Fick denna snygga burken från mamma igår, som hon fick ifrån sitt jobb. Tänkte ställa den på skrivborden och kanske ha pennor eller något liknande i den. I stället för att ha alla mina pennor huller och buller i lådan. Ganska smart idée. Tänkte snart sätta mig och plugga lite inför ett no prov, vilket kommer sluta med att jag sitter och kollar film i stället.. haha! Hur har eran dag varit? :)

SÖNDAG 23 SEPTEMBER



Nästan hela dagen har jag ägnat mig åt att städa, blev även lite plugg emellanåt. Tog bort alla kläderna som hängde på min klädhängare, och fyllde på den med lite nya, lite mer höst färgade plagg. Tyckte det blev ganska fint med färgeran, de liksom smälter in med varandra.

Ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla på premiären av Williams lista! Någon annan som ska kolla på det? :)


ANGUS & JULIA STONE - FOR YOU




SNYGGT FRÅN SCORETT




Funderar på att klicka hem något utan dessa skorna ifrån scorett, alla är verkligen super snygga, mina favoriter är nog första -, tredje - och femteparet. Har ni någon favorit?


STYLE SPEAKS

Sitter just nu och klickar runt på Zara.com. Ifall jag hittar något blir det att syrran skaffar det till mig. Köpte en jacka som hon jätte gärna ville ha själv, så jag gav den till henne till utbyte att hitta något jag vill ha ifrån Zara. Försöker hitta något snygg höst plagg som inte skulle sitta fel, behöver lite nya höst plagg, det har redan börjat bli lite kyligt. 

Inspiration by zara.




FALL FASHION

#672 hot coffee!



        <------- Klicka på bild för att komma till produkten.

SPIKES ♥


Något jag verkligen har börjat älska är nitar, speciellt de så kallade spinks nitarna, de är juu bara så sjukt snygga. Super lätt och snyggt att piffa upp en tråkigt outfit med lite nitar, Right? 
Så funderar på att klicka hem en massa nitar och börja fixa och pilla med dem, sätta på lite nitar på kläder jag inte längre använder. Skulle kunna bli snyggt! Eller vad tror ni? Vad tycker ni om spikes?


DETALJER



Sitter just nu och pillar lite i mitt rum, piffar till rummet med lite detaljer. Som tillexempel med dessa söta lyktorna, som får stå och piffa upp fönstret. Skulle behöva städa lite.. men det orkar jag inte, får göra det i morgon. Ska snart hoppa in i duschet och leta efter kläder tills i morgon.
Vi i klassen ska i morgon laga mat utomhus och även gå ca 6 km, så hela dagen kommer spenderas utomhus. Hoppas det inte regnar för mycket, så det inte blir för blött. Vi slipper i alla fall vanliga lektioner. Vilket ska bli skönt, en bra avslutning på veckan. 

Hur ser eran morgon dag ut? :)

ONCE A WEEK CHIC

 

En ny öppnad hemsida som jag precis har upptäkt är onceaweekchic.com, det är en hemsida som varje vecka erbjuder en hel outfit till ett rimligt pris. Klänning, skor, väska, smycken. Ja, vad en hel outfit kan innehålla, och allt detta för endast $ 149. Vilket enlingt mig faktiskt är ganska blilligt för en hel outfit.
Detta är i alla fall en sida som jag kommer kika in på varje vecka för att se om det finns något snyggt jag själv skulle vilja klicka hem. Dessutom kan du som bloggar ansöka om att gratis kläder varje måndag, hur kul är inte det? Hemsidan hittar du HÄR.


LITE NYTT



Fick en yoga boll och ett litet bord, ( som jag tänkt använda som ett nattbord ) av en släkting. Älskar bordet, just för att den är snygg och enkel!

INSIRATION ~




SNABBT INLÄGG




Snabbtagen bild.

Kom hem från skolan för ett litet tagsedan, ska hitta något att gott äta sedan blir det plugg. Som det finns gott av! Usch. ): Det är det som min kväll kommer bestå av. Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, kom knappt upp ur sängen på morgonen, haha!


SOLO



Mobilbild.

Nu gosar jag mig ner i sängen och läser i det senaste numret av SOLO. Sedan ska jag sova. GODNATT !


BEVERLY HILLS 90210




Cdon.com har just nu rea på massa av deras serie boxar, vilket gör att jag gärna vill klicka hem F.R.I.E.N.D.S och Beverly Hill 90120 ! 
90120 ligger på 1099:- med rea, vilket jag tycker är lite gör dyrt för mig.. F.R.I.E.N.D.S kostar 599:- med rea vilket enligt mig är ett toppen pris gör alla 10 säsonger! Dessa är även två av mina favorit serier. Har inte sätt exakt alla avsnitt av de två serierna, vilket gör att jag gärna vill klicka hem dem, kommer även inte ihåg så mycket från avsnitten.

ALMÅS GYMNASIET

Denna låg i brevlådan när jag kom hem, almås gymnasie -val -bok, haha. Tror jag väljer Almås när jag börjar gymnaset, eller så blir det bäckäng. Ska i alla fall gå hatverksprogrammet. Antingen florist /inredning, Stylist hår och makeup linjen eller textil design. Vet bara inte vilket av de tre inriktningarna jag vill gå, har så svårt och välja! Alla verkar så spännande!!




OTH



Nu lägger jag mig i sängen och kollar ett avsnitt på min absoluta favorit serie, One Tree Hill! Har faktiskt börja kolla om hela serien, för jag hittar inga andra filmer som verkar intrassanta att kolla på, hahah. Du som inte har sätt den, se den, verkligen värd att se. Den är så sjuk bra!  Sweet dreams. ♥

INGET JAG SKULLE TACKA NEJ TILL




Örhängen - nelly.com / Armband - nelly.com / Tröja - sheinside.com / Byxor - ginatricot.se / skor - nelly.com
 

SUNDAY

Godmorgon. Vaknade redan vid halv åtta tiden, jag som trodde jag skulle sova länge idag, blev inte riktigt så.
Denna dagen ägnar jag mig åt att plugga, och att kika runt på olika hemsidor efter några snygga höst plagg, känns som om jag bara har massa sommar plagg i garderoben. Så det är vad jag ska göra under min söndag.. eller ja, det kommer sluta med att jag ligger i sängen och sover eller kollar på någon film, haha! Uppdaterar mer senare, CIAO !


Hehehe_large


SKULL



Något jag har blivit helt förälskad i är dödskallar, så sjukt snyggt! Speciellt när det är söta små dödskalls detaljer på tillexempel kläder eller skor, och även väskor. Hemma hos syrran finns denna snygga dödskalle lytan som smyckar upp ett av hennes fönster. Snygg!


DAGENS INSPIRATION












I LOVE YOU FRIDAY

Någon mer än bara jag som älskar fredagar? Så skönt när skolveckan äntligen är över. Även om jag hade en ganska chill vecka, hade inte nästan inga riktiga lektioner på hela veckan, mest föreläsningar. Idag hade vi tillexempel dans, vilket bestod av bugg, och så hade vi även fotmassage!

ska snart tvätta bort sminket, innan jag bli för trött för att göra det, sedan ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på någon film.. bara att jag inte vet vilken jag ska kolla på.. Några bra filmtips? :)





NY TIDNING



Snart gosar jag ner mig i sängen och läser i min nya tidning som älskade mamma köpte till mig tidigare i dag! 

I morgon är det fredag, skööönt.. har redan tröttnat på skolan, haha. Skulle kunna ligga om sova om dagarna i stället för att gå upp tidigt på morgonen! slutar i alla fall ganska tidigt i morgon vilket är skönt när det ändå är sista skoldagen på veckan. Kommer hem tidigt. SWEET DREAMAS !

MELLANMÅL /KVÄLLSMÅL




TRUE ~




GODNATT

Nu går jag och lägger mig, så jag orkar upp till skolan i morgon.. Eller så blir det att jag lägger mig i sängen och kollar på någon mysig film, hehe, för jag vill inte sova, inte än i alla fall. Uppdaterar när jag kommit hem ifrån skolan i morgon, godnatt sötnosar!



FJÄRRUTLÖSARE





Fjärrutlösare från siba, 49:- 20% rea! orginal pris 149:- 


MUMSAR I MIG ROSTAD MACKA






DAGENS OUTFIT


Tröja - Ginatricot / Byxor - H&M / Klocka - Finland. + en svart basic kofta till så det inte blir för kallt.


NYTT OBJEKTIV



Idag när jag kom hem ifrån skolan så åkte jag och pappa in en snabb sväng till stan, först till siba och kolla ifall de hade någon intressant kvar i affären, de ska ju stänga siba inne i borås. Men hittade ingenting. Sedan blev det att åka till Media mark för att köpa ett nytt objektiv till min bebis. 899:- låg priset på, pappa hjälpte till att betala så jag inte behövde lägga alla mina sista pengar på det själv, är iallafall SUPER nöjd med köpet, happy girl!!

INSPIRATION BY #LOOKBOOK












FIXA OM PAPPAS GAMLA JEANS JACKA !





CANON EF 50mm f/1,8 II


Sitter och funderar om jag ska klicka hem detta objektiv till min kamera med de sista pengarna jag har kvar.. Eller om jag ska önska mig det i julklapp.. får se. Ska även klicka hem ett extra batteri och en fjärrutlösare, och några filter. Fast det får nog pappa betala, haha.


INSPIRATION ~


NYA IDROTTSSKOR !



Stadium, 599:- org. 1099 !

Kasskvalitet, mobildbild!


YOU ARE WHAT YOU LISTEN TO



Högst upp på årets önskelista kommer det stå vinylspelare. Pappas gamla fungerar inte är på jakt efter en ny! De är bara så sjukt balla och snygga! Jag är en person som älskar gammaldags, tycker allt var mycket snyggare förr!  Någon som håller med mig? ;)

OREDIGERADE BILDER FRÅN MIN SENASTE FOTORUNDA


















LONDON !!!!!

Mamma berättade precis att vi ska åka till london när jag fyller år! Det är verkligen en toppen present!!
Det blir jag, mamma och två släktningar som åker i väg. :D
Fick reda på den lite tidigare än vad jag skulle, fyller inte år förren i maj nästa år, men det gör ju inget, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Nu ska jag sitta och drömma mig bort, puss!


SILVER RING




Denna silver ring är en av mina favoriter bland alla smyckena! Super snygg och enkel, passar till verkligen allt!

YOU CAN'T ALWAYS GET WHAT YOU WANT ~




OLD SHOES




MAAAAT

I morgon bär det av till BT  med underbara klassen, vet inte riktigt vad vi ska göra där, en sak jag vet är att vi ska få se hur det går till att göra en tidning, vilket i vi klassen vi håller på med att göra! ... som handlar om världens klimat.
Dagen idag var helt okej, ganska dryg, då det var vår senaste dag på veckan. Ska snart sätta mig och plugga inför matte -provet som är på fredag (!!), men först ska jag fixa någon god mat att äta, ciao!




LOVE ~


MELLANMÅL




Lättfil, kiwi och physalisfrön, mums !


ANSIKTSMASK



Snabbtagenbild.

En skön avslutning på dagen ( enligt mig ) är att avsluta med en ansiktsmask. Ta hand om fejset lite, haha. Tycker själv att det är avslappnade och mysigt, känner mig extra fräsch för nästa dag!

WANTIES FRÅN ROMWE.COM





NYTT FRÅN THE BODY SHOP !


I WANT A TATTOO !


JOHNNY BULLS OR NOT ?





Sitter och funderar på om jag ska klicka hem ett par Johnny Bulls, eller om det bara blir ett par Uggs. Har tidigare haft ett par Bulls, tyvärr gick de söder. Ska i alla fall försöka hitta ett par snygga boots!
I fall det blir ett par Johnny Bulls, så vet jag inte om jag ska ha ett par låga eller höga, har svårt att bestämma mig!


Vilket par tycker ni jag ska välja ifall det blir ett par ? :)

Vad tycker ni om Johnny Bulls skor?! 

A FASHION FAIRYTALE



Har precis kollat klart på Barbie - A Fashion Faritale. Haha. Ja, jag är så barnslig att jag kollar på Barbie. Haha. Jag är en person som älskar att kolla på barn filmer, so don't judas me! 
Uppdaterar mer senare, ciao!