KISS ME





INSPIRATION # SHORTS












NEW TUMBLR !

Har precis fixat klart min nya TUMBLR! Tröttnade på min gamla, så gjorde en ny. Personligen använder jag tumblr till att ''bild -blogga''. Istället för att ha det som tillexempel, som en vanlig blogg.

Har någon utav er tumblr? :)

Idag ska jag försöka få klart allt som ska in till skolan innan vi slutar, har lite saker som jag ligger efter i.
Idag är det även kalas för min söta lilla kusin. Han fyller hela 12 år! Grattis gubben!
Det är även morsdag idag, Köpte en lite musig liten tårta till mamma som hon fick när hon vaknade!
Uppsaterar mer senare, ska sätta mig ute i solen och plugga nu, CIAO !



Klicka på bilden för att komma till min TUMBLR !





SPIKE ME UP?

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har varken haft tid eller ork till att blogga! Men nu är jag tillbaka!

Klickade precis hem ett 100 -pack med nitar, ska piffa till några tråkiga kläder som jag bara har liggandes och inte använder! Älskar att pyssla om kläder som man inte använder! Så nu är det bara att sitta och vänta på att nitarna hamnar i brevlådan.

Ska snart börja städa i mitt rum, ska nog även möblera om, och sätta upp min nya spegel! Lägger upp en bild på speglen sen när den är uppe!
Lite senare i kväll åker jag hem till en kompis, ska nog även sova över där, vi tänkte ha en liten mysig tjejkväll. Uppdeterar mer senare, CIAO!




SPRING TUR

Hej! Idag är det verkligen super varmt ute, hela 24 grader är det här! Det ska vara varmt hela veckan. Äntligen är det sommar väder! Om cirka en timma ska jag ut på en spring tur med en kompis. Hoppas bara att det inte är lika varmt ute som det är nu, hatar att springa när det är för varmt.

Sitter just nu och gör lite läxor, har jätte mycket som jag måste lämna in nu innan skolan slutar, och det är inte alls långt kvar nu! På sommarlovet åker vi säkert upp till vår ''stuga'' i Finland, som vi brukar göra varje år.
Har faktiskt funderat på att flytta dit och bo där med pappa, han jobbar ändå i Finland så har är där typ hela tiden. Känner mig mer som hemma där än vad jag gör här, har alltid gjort det!
Nu ska det fortsättas att plugga, hörs!





INSPIRATION # BY LOOKBOOK











TOMS

Toms -skor är så otroligt härliga och sköna! Så fina att ha på sommaren. Dessa är ett par av mina favoriter av alla skorna som finns Toms. Har själv haft ett par när jag var yngre, så dåligt att jag inte har kvar dem, de gick säkert sönder eller något, Kommer inte ihåg. Dessa kommer alltså från TOMS och kostar cirka 500 kr. Inte så mycket för ett par så otroligt sköna skor!

Vad tycker ni om TOMS -skor? Något ni själv har /skulle bära? :)


MARKNAD

Hej! Detta är första inlägget idag, anledningen till att jag inte har hunnit uppdatera tidigare i dag är för att jag har spenderat hela dagen inne i stan, har varit på marknad i borås. I år fanns det inte alls lika mycket fint som förra året. Men det är ju olika varje år! Fick i alla fall med mig hem två söta armband och en kjol från ginatricot.
Ska snart hoppa in i duschen, men först ska jag städa lite.. går inte att hålla det städat i mitt rum, haha. CIAO!

Bilderna är snabb tagna, därför är de inte det bästa.



INSPIRATION #



Tumblr_m3ialtcqbc1r1iurio1_500_large




OH MY GOSH

Blev verkligen kär i dessa shortsen när jag såg bilden på WE♥IT ! Super snygga!! Skulle själv vilja ha dessa shorts. Får försöka fixa ett par liknande själv!

Sitter just nu ock tecknar lite.. Har inget annat att göra, fast det finns ju massa som jag måste göra, men det är ingenting kul, så det vill jag inte. Haha.
Hur har er dag sett ut? :)





SOME DIE YOUNG ♫

Just nu sitter jag och har sjukt tråkigt! Har verkligen ingenting att göra, förutom att sitta och droga musik. Är jätte trött med orkar inte sova, vill göra något annat skoj!
Vad gör ni på en Onsdagskväll? :)


Bjuder på en låt som jag sitter och lyssnar på just nu!





INSPIRATION # GREENES





REGN

Usch, det verkligen ösregnar ute. Inte kul. Sitter just nu och pluggar till svenska provet, eller ja, i alla fall försöker, blir oftast att jag gör något annat i stället. Ska snart packa väskan tills i morgon, hitta kläder och duscha, så jag slipper göra det senare i kväll när jag är trött!
Denna skolveckan är kort, skola fram till onsdag, sedan är det lång helg, så skönt. Då kan man ligga kvar och sova hur länge man vill, Lat.com, Haha!
Tänkte även länka mina kompisars nya blogg, Bestsis.blogg.se, Kicka gärna in! ;)

Nu ska jag fortsätta att plugga, så jag kommer kunna något tills i morgon! uppdaterar senare ikväll om jag hinner eller har ork till.






IN LOVEEE

Är verkligen kär i shortsen som finns inne i Ginatricot. Sååå snygga verkligen, liknar shortsen som finns på Runwaydreamz.com. Ginas shorts är inte lika snygga som de som finns på Runwaydreams. Haha.  Ska skaffa de flesta av shortsen ifrån gina. Just nu har jag bara ett par, och de är de blåa som syns på bilden nedan. Shortsen är snyggare i verkligenheter än på bilden. När jag köpte mina blå, fanns det bara de paret i den färgen, de andra hade inte kommit ut i affären än.
Mina favoriter av shortsen på bilden är de första paret och de paret som är i mitten längst ner. Tycker även att de lila är supersnygga! 

Har ni någon favorit? :)







SHELTER

Hey guys. Har precis kollar klart på Shelter. En ganska bra film faktiskt. Den var lite små läskig då och då, haha.
Någon som har sätt den förut? :)

Ska snart plugga lite.. även om det är helg, men plugga är något man alltid kan göra, även om det är såååå tråkigt! Ta en kopp te och sätta mig vid skrivbordet, små mys... med läxor, haha! 
Efter det ska jag nog gå och sova, är verkligen jätte trött. Även om jag knappt har gjort något idag, typ legat i sängen hela dagen. Försov mig även för konfirmationsläsningen idag, varknade vid tio i två, så det var ingen idée att gå dit när det ändå slutar vid halv två. Haha. Inte bra, dessutom var det sista gången det var idag det var någon läsning. Aja.. inget man kan göra åt. Uppdaterar i morgon igen, GODNATT !


Shelter trailern. Inte riktigt lika bra som filmen, hehe.



OREO OCH MJÖLK

Idag är det fredag, super skönt! Äntligen helg. Sitter just nu och äter OREO med mjölk, mums! Gillar någon utav er OREO? :)
Hade matte prov i skolan idag, vilket sög. Känns som att jag inte kommer klara det. Usch. Hatar matte.

Kanske åker in till stan med mamma lite senare för att hitta klänning och ett par skor till skolavslutningen. Ska annars bara ta det lungt resten av kvällen. Mysa framför en film eller något. Ska även försöka göra klart SO -uppsatsen om Första världskriget, har inte så mycket kvar att skriva. Nu ska jag fortsätta att mumsa i mig mina OREOs. CIAO!


små kass bild.



SKOLAVSLUTNINGS KLÄNINGAR

Här är fyra super snygga klänningar som jag skulle kunna tänka mig att ha på skolavslutningen, vet dock inte riktigt vilken jag skulle vilja ha än. Eller om det ens kommer bli någon utan dem.. Blir någon av dessa om jag inte hittar någon annan! 

Vilken tycker ni är snyggast, vilken passar mest för en skolavslutning?

Själv tycker jag nog mest om den klänningen som är längst ner till höger. Alla klänningarna är verkligen jätte fina!




SNABBT INLÄGG

Hej! Kom precis hem från en kompis.. blev ganska sent, men fick hjälp med en sak till ett skolarbete!Ska snart hoppa in i duschen och ta en snabbt dusch, medans håret sedan torkar ska jag se på ett klipp av Gossip Girl, Sen ska jag sova.. Hörs i morgon, GODNATT !



KIWI ♥

Sitter just nu och äter KIWI medans jag sitter och pluggar lite SO. Älskar verkligen kiwi, det är en av mina favorit frukter!

Dagen har varit helt Okej! Bara att det har varit ganska kallt idag, och att jag har varit så jätte trött hela dagen. Sista lektionen i dag var idrott. Så hade vi orientering, vilket var ganska kul. Även om det i bland suger, haha.
Ska sitta och plugga ett litet tag till, sedan blir det ett avsnitt av Gossip Girl! Pussssss.





HÅRMASCARA

Har någon utav er provat isadoras hårmascara? Har länge viljat prova den, så jag slipper att färga håret på riktigt. Har hört många säga att den är toppen, och att resultaten blir super snyggt, även att den är lätt att tvätta ur och ta på igen!
Nästa gång jag åker till stan ska jag se om jag hittar hårmascarorna i någon affär så jag själv kan prova det, I så fall får en rosa och en turkos följa med mig hem, eller kanske en blå!
Dip Dye är ju dö snyggt att ha till sommaren med en snygg outfit till!



NYA SKOR

Hej! Kom hem från en stund sedan från stan, åkte in en sväng för att shoppa lite! Fick med mig hem ett par skor, inte världens bästa bilder.. Funderar på att ha på mig de på skolavslutningen med någon söt klänning. Om jag inte hittar ett par andra skor att ha. ;)

Ska lägga mig i sängen och kolla på någon film, hoppas bara jag inte somnar, är verkligen super trött. Uppdaterar mer senare, CAIO.







SOOOOOL

Hey! Hur mår ni? :) Jag mår toppen, så skönt nu när det är soool och varmt! Det är ca, 20 grander här! Nästan som sommar ju. :D

Tänkte åka in till stan en sväng för att leta runt efter någon snygg klänning till skolavslutningen,   Har verkligen svårt att hitta någon jag verkligen gillar. Det är inte alls långt kvar längre tills sommarlovet slurar, tror det är 22 dagar bara! JIPPIIII. Behöver även ett par söta skor till sommaren! Så det ska jag leta efter. Nu ska jag gå och hämta något kallt att dricka, pussss.







SHIT I LOVE





1 MAJ

Godmorgon people! Har ni soovit bra? :) Själv sov jag jätte bra, bara att jag vaknade lite tidigare än vad jag trott jag skulle göra. Har precis varit ute och gått en sväng med mamma. Känner mig mycket piggare efter en lite gå runda. 
Funderar på att åka in till stan och gå runt lite.. Har verkligen igen lust att vara hemma. Behöver även köpa lite saker. Idag är det första maj. En helv månad kvar till jag fyller år!
Uppdaterar mer senare! PUSS






KISS ME





INSPIRATION # SHORTS












NEW TUMBLR !

Har precis fixat klart min nya TUMBLR! Tröttnade på min gamla, så gjorde en ny. Personligen använder jag tumblr till att ''bild -blogga''. Istället för att ha det som tillexempel, som en vanlig blogg.

Har någon utav er tumblr? :)

Idag ska jag försöka få klart allt som ska in till skolan innan vi slutar, har lite saker som jag ligger efter i.
Idag är det även kalas för min söta lilla kusin. Han fyller hela 12 år! Grattis gubben!
Det är även morsdag idag, Köpte en lite musig liten tårta till mamma som hon fick när hon vaknade!
Uppsaterar mer senare, ska sätta mig ute i solen och plugga nu, CIAO !



Klicka på bilden för att komma till min TUMBLR !





SPIKE ME UP?

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har varken haft tid eller ork till att blogga! Men nu är jag tillbaka!

Klickade precis hem ett 100 -pack med nitar, ska piffa till några tråkiga kläder som jag bara har liggandes och inte använder! Älskar att pyssla om kläder som man inte använder! Så nu är det bara att sitta och vänta på att nitarna hamnar i brevlådan.

Ska snart börja städa i mitt rum, ska nog även möblera om, och sätta upp min nya spegel! Lägger upp en bild på speglen sen när den är uppe!
Lite senare i kväll åker jag hem till en kompis, ska nog även sova över där, vi tänkte ha en liten mysig tjejkväll. Uppdeterar mer senare, CIAO!




SPRING TUR

Hej! Idag är det verkligen super varmt ute, hela 24 grader är det här! Det ska vara varmt hela veckan. Äntligen är det sommar väder! Om cirka en timma ska jag ut på en spring tur med en kompis. Hoppas bara att det inte är lika varmt ute som det är nu, hatar att springa när det är för varmt.

Sitter just nu och gör lite läxor, har jätte mycket som jag måste lämna in nu innan skolan slutar, och det är inte alls långt kvar nu! På sommarlovet åker vi säkert upp till vår ''stuga'' i Finland, som vi brukar göra varje år.
Har faktiskt funderat på att flytta dit och bo där med pappa, han jobbar ändå i Finland så har är där typ hela tiden. Känner mig mer som hemma där än vad jag gör här, har alltid gjort det!
Nu ska det fortsättas att plugga, hörs!





INSPIRATION # BY LOOKBOOK











TOMS

Toms -skor är så otroligt härliga och sköna! Så fina att ha på sommaren. Dessa är ett par av mina favoriter av alla skorna som finns Toms. Har själv haft ett par när jag var yngre, så dåligt att jag inte har kvar dem, de gick säkert sönder eller något, Kommer inte ihåg. Dessa kommer alltså från TOMS och kostar cirka 500 kr. Inte så mycket för ett par så otroligt sköna skor!

Vad tycker ni om TOMS -skor? Något ni själv har /skulle bära? :)


MARKNAD

Hej! Detta är första inlägget idag, anledningen till att jag inte har hunnit uppdatera tidigare i dag är för att jag har spenderat hela dagen inne i stan, har varit på marknad i borås. I år fanns det inte alls lika mycket fint som förra året. Men det är ju olika varje år! Fick i alla fall med mig hem två söta armband och en kjol från ginatricot.
Ska snart hoppa in i duschen, men först ska jag städa lite.. går inte att hålla det städat i mitt rum, haha. CIAO!

Bilderna är snabb tagna, därför är de inte det bästa.



INSPIRATION #



Tumblr_m3ialtcqbc1r1iurio1_500_large




OH MY GOSH

Blev verkligen kär i dessa shortsen när jag såg bilden på WE♥IT ! Super snygga!! Skulle själv vilja ha dessa shorts. Får försöka fixa ett par liknande själv!

Sitter just nu ock tecknar lite.. Har inget annat att göra, fast det finns ju massa som jag måste göra, men det är ingenting kul, så det vill jag inte. Haha.
Hur har er dag sett ut? :)





SOME DIE YOUNG ♫

Just nu sitter jag och har sjukt tråkigt! Har verkligen ingenting att göra, förutom att sitta och droga musik. Är jätte trött med orkar inte sova, vill göra något annat skoj!
Vad gör ni på en Onsdagskväll? :)


Bjuder på en låt som jag sitter och lyssnar på just nu!





INSPIRATION # GREENES





REGN

Usch, det verkligen ösregnar ute. Inte kul. Sitter just nu och pluggar till svenska provet, eller ja, i alla fall försöker, blir oftast att jag gör något annat i stället. Ska snart packa väskan tills i morgon, hitta kläder och duscha, så jag slipper göra det senare i kväll när jag är trött!
Denna skolveckan är kort, skola fram till onsdag, sedan är det lång helg, så skönt. Då kan man ligga kvar och sova hur länge man vill, Lat.com, Haha!
Tänkte även länka mina kompisars nya blogg, Bestsis.blogg.se, Kicka gärna in! ;)

Nu ska jag fortsätta att plugga, så jag kommer kunna något tills i morgon! uppdaterar senare ikväll om jag hinner eller har ork till.






IN LOVEEE

Är verkligen kär i shortsen som finns inne i Ginatricot. Sååå snygga verkligen, liknar shortsen som finns på Runwaydreamz.com. Ginas shorts är inte lika snygga som de som finns på Runwaydreams. Haha.  Ska skaffa de flesta av shortsen ifrån gina. Just nu har jag bara ett par, och de är de blåa som syns på bilden nedan. Shortsen är snyggare i verkligenheter än på bilden. När jag köpte mina blå, fanns det bara de paret i den färgen, de andra hade inte kommit ut i affären än.
Mina favoriter av shortsen på bilden är de första paret och de paret som är i mitten längst ner. Tycker även att de lila är supersnygga! 

Har ni någon favorit? :)







SHELTER

Hey guys. Har precis kollar klart på Shelter. En ganska bra film faktiskt. Den var lite små läskig då och då, haha.
Någon som har sätt den förut? :)

Ska snart plugga lite.. även om det är helg, men plugga är något man alltid kan göra, även om det är såååå tråkigt! Ta en kopp te och sätta mig vid skrivbordet, små mys... med läxor, haha! 
Efter det ska jag nog gå och sova, är verkligen jätte trött. Även om jag knappt har gjort något idag, typ legat i sängen hela dagen. Försov mig även för konfirmationsläsningen idag, varknade vid tio i två, så det var ingen idée att gå dit när det ändå slutar vid halv två. Haha. Inte bra, dessutom var det sista gången det var idag det var någon läsning. Aja.. inget man kan göra åt. Uppdaterar i morgon igen, GODNATT !


Shelter trailern. Inte riktigt lika bra som filmen, hehe.



OREO OCH MJÖLK

Idag är det fredag, super skönt! Äntligen helg. Sitter just nu och äter OREO med mjölk, mums! Gillar någon utav er OREO? :)
Hade matte prov i skolan idag, vilket sög. Känns som att jag inte kommer klara det. Usch. Hatar matte.

Kanske åker in till stan med mamma lite senare för att hitta klänning och ett par skor till skolavslutningen. Ska annars bara ta det lungt resten av kvällen. Mysa framför en film eller något. Ska även försöka göra klart SO -uppsatsen om Första världskriget, har inte så mycket kvar att skriva. Nu ska jag fortsätta att mumsa i mig mina OREOs. CIAO!


små kass bild.



SKOLAVSLUTNINGS KLÄNINGAR

Här är fyra super snygga klänningar som jag skulle kunna tänka mig att ha på skolavslutningen, vet dock inte riktigt vilken jag skulle vilja ha än. Eller om det ens kommer bli någon utan dem.. Blir någon av dessa om jag inte hittar någon annan! 

Vilken tycker ni är snyggast, vilken passar mest för en skolavslutning?

Själv tycker jag nog mest om den klänningen som är längst ner till höger. Alla klänningarna är verkligen jätte fina!




SNABBT INLÄGG

Hej! Kom precis hem från en kompis.. blev ganska sent, men fick hjälp med en sak till ett skolarbete!Ska snart hoppa in i duschen och ta en snabbt dusch, medans håret sedan torkar ska jag se på ett klipp av Gossip Girl, Sen ska jag sova.. Hörs i morgon, GODNATT !



KIWI ♥

Sitter just nu och äter KIWI medans jag sitter och pluggar lite SO. Älskar verkligen kiwi, det är en av mina favorit frukter!

Dagen har varit helt Okej! Bara att det har varit ganska kallt idag, och att jag har varit så jätte trött hela dagen. Sista lektionen i dag var idrott. Så hade vi orientering, vilket var ganska kul. Även om det i bland suger, haha.
Ska sitta och plugga ett litet tag till, sedan blir det ett avsnitt av Gossip Girl! Pussssss.





HÅRMASCARA

Har någon utav er provat isadoras hårmascara? Har länge viljat prova den, så jag slipper att färga håret på riktigt. Har hört många säga att den är toppen, och att resultaten blir super snyggt, även att den är lätt att tvätta ur och ta på igen!
Nästa gång jag åker till stan ska jag se om jag hittar hårmascarorna i någon affär så jag själv kan prova det, I så fall får en rosa och en turkos följa med mig hem, eller kanske en blå!
Dip Dye är ju dö snyggt att ha till sommaren med en snygg outfit till!



NYA SKOR

Hej! Kom hem från en stund sedan från stan, åkte in en sväng för att shoppa lite! Fick med mig hem ett par skor, inte världens bästa bilder.. Funderar på att ha på mig de på skolavslutningen med någon söt klänning. Om jag inte hittar ett par andra skor att ha. ;)

Ska lägga mig i sängen och kolla på någon film, hoppas bara jag inte somnar, är verkligen super trött. Uppdaterar mer senare, CAIO.







SOOOOOL

Hey! Hur mår ni? :) Jag mår toppen, så skönt nu när det är soool och varmt! Det är ca, 20 grander här! Nästan som sommar ju. :D

Tänkte åka in till stan en sväng för att leta runt efter någon snygg klänning till skolavslutningen,   Har verkligen svårt att hitta någon jag verkligen gillar. Det är inte alls långt kvar längre tills sommarlovet slurar, tror det är 22 dagar bara! JIPPIIII. Behöver även ett par söta skor till sommaren! Så det ska jag leta efter. Nu ska jag gå och hämta något kallt att dricka, pussss.







SHIT I LOVE





1 MAJ

Godmorgon people! Har ni soovit bra? :) Själv sov jag jätte bra, bara att jag vaknade lite tidigare än vad jag trott jag skulle göra. Har precis varit ute och gått en sväng med mamma. Känner mig mycket piggare efter en lite gå runda. 
Funderar på att åka in till stan och gå runt lite.. Har verkligen igen lust att vara hemma. Behöver även köpa lite saker. Idag är det första maj. En helv månad kvar till jag fyller år!
Uppdaterar mer senare! PUSS