WHY YA WANNA





I NEED SUMMER ♥


Något som jag verkligen saknar efter nu är sommaren! Inte alls långt kvar tills man kan gå med shorts och linne ute. Längtar verkligen. Ska snart gå till köket och fixa någon god frukost till mig själv, Är just nu ensam hemma, så ska passa på att dansa runt i huset som en galning med ashög musik. Det är var jag gillar att göra när jag är ensam hemma, haha! Plugget väntar också, ska passa på nu och plugga när det är styst och lungt. 
Uppdaterar mer senare, Stay cool.





BROKEBACK MOUNRAIN


Har precis kollat klart på Brokeback Mounrain. En riktigt bra film faktiskt. Ska snart ta fram SO:n och plugga lite.. Eller ja, ska i all fall försöka att plugga, Något som jag inte är så bra.. hittar alltid massa annat att göra istället, haha. Dagen har helt okej, lite små tråkig då och då, när jag inte hade något att göra. Men annars helt toppen!
Ska gå och göra lite varm choklad och ta fram plugget, får se hur det går, hörs!





ROUND SUNGLASSES


Något som jag tycker är asballlt är ett par runda glasögon, något som jag tycker alla borde ha till sommaren, sjukt snyggt att ha såna brillor till en ball outfit. Har själv tänkt och skaffa mig ett par, gäller bara att hitta ett par som jag verkligen gillar!





INSPIRATION #





EN KOPP TE

Sitter just nu med en kopp te och myser framför datorn, uppdateringen har varit lite små kass. Men har verkligen inte haft tid att uppdatera pågrund av massa plugg. Men nu är det äntligen långhelg vilket betyder att uppdateringen kommer bli bättre igen! Tänkte städa lite i mitt rum, som har blivit stökigt igen, Kan aldrig hålla det städat där inne, haha !
Får se vad som händer i morgon, har inget in planerat än.





INSPIRATION # SHOES





GRATTIS MAMMA ♥

Vi har ett litet släkt kalas för mamma just just nu, för det är hennes födelsedag idag! Därför har jag inte uppdaterat tidigare idag, för jag inte har hunnit. Så tänkte att jag gör ett litet inlägg lite snabbt nu. Tänkt snart börja plugga lite.. har verkligen massa plugg att göra. Vi fick en engelska uppgift i skolan i dag att skriva om en valfri artist eller en grupp på engelska.

Tror att jag kommer skriva om Fall Out Boys, om jag inte kommer på någon annan att skriva om. Tänkte göra klart den uppgiften eftersom vi inte har någon mer engelska lektion innan den ska lämnas in. Så jag blir klar med den, ska även öva till en omprov, och sedan är det lite andra läxor som ska hinnas bli klara! Uppdaterar mer senare, efter kalaset och efter allt plugg, CIAO. 



BIRDY - SKINNY LOVE




INSPIRATION # BY LOOKBOOK















EGO PIC


Hur mår ni? :) Själv mår jag toppen! Skoldagen var underbar, inte alls lika tråkigt och trist som vanliga måndagar brukar vara, alla var glada och pigga idag, vilket gör att man själv blir det. Är iallafall jätte trött nu efter skolan, men även väntar plugget. En stor hög med plugg som jag ska göra, vissa saker ska jag bara kolla igenom lite snabbt. Matten är först, för den är tråkigast. Det är aldrig kul att göra matteläxar, speciellt inte när man inte kan den, blir ju inte direckt bättre när man suger på matte heller, haha. Ska plugga en tag, sedan ska jag bara ta det lungt resten av kvällen, kanske gosa ner mig i sängen och kollla på någon mysig film med lillebror, eller hitta på något annat mys!






SISTA INLÄGGET FÖR IDAG

Detta får bli sista inlägget för idag, har massa jag måste göra innan jag ska gå och lägga mig. Packa allt inför skolan i morgon, duscha, städa rummet, hitta vad jag ska ha på mig i morgon, för det kommer jag ändå inte hinna på morgonen. Byta i sängen, ta fram allt tills i morgon,
äta.. och lite annat.. Det är bara att sätta i gång! Vi hörs i morgon igen, puss, Sleep well !







TRÄNINGS PASS


Jag hade tänkt och gå ut på en spring tur, och så ser jag att det regnar ute.. vilket gör att jag inte längre lust göra det. Har ingen lust att springa i regnet och blir blöt. Jag som var så taggad för att få gå ut och springa, typ första gången jag känner mig taggad för det. haha.
Istället för att gå ut och springa så kör jag på dessa övningarna nedan, och även ett Zumba pass!









INSPIRATION ~





360 SWEET VIOLET


Nu blir det att måla naglarna i denna snygga färgen! Som är i 360 Sweet Violet. En super fin färg med lite ''glitter'' /glans i. Den är även jätte fin att ha på sommaren, då när alla färgen faktiskt passar!






SHIT I LOVE





GOOD MORNING

Har ni sovit bra? Jag sov helt underbart i natt, vet inte varför, men skönt var det i alla fall!

Tänkte snart börja göra någon god frukost, får se vad jag ska äta. Sitter just nu och rensar igenom min kamera, som har minst tusen bilder som jag måste radera, så det kommer ta ett tag. Idag är det söndag, Tänkte åka in till stan en sväng med mamma, behöver skaffa lite saker. Ska även försöka hitta någon snygg skolavslutnings klänning, och även ett par skor till. Inte alls långt kvar tills skolan slutar och det blir sommar lov! 
I morgon börjar skolan igen, längtar inte, haha.

Uppdaterar mer senare, CIAO!



TITANIUM COVER







SOMETHING GOOD...

Sitter just nu och dricker Hot cinnamon milk! Jätte gott att dricka om det är lite små kallt. Det är även super enkelt att göra!

För att göra Hot mcinnamon milk behöver du ;

• 2dl mjölk
• 2 tsk socker
• 2 tsk kacao
• 2 kanel 

Man börjar med att värma upp mjölken på spisen eller i mikron, jag gör alltid i mikron för det går mycket snabbare, när den är så varm som man vill ha den, häller man upp det i en kopp, blandar i resten av ingredienserna och sedan rör om med en sked. Klart, snabbt och enkel!



Bild lånad från Google.se


Ska snart hoppa ner i sängen för att sova, är super trött. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag i alla fall, även om jag inte har gjort så mycket. Uppdaterar mer i morgon, sov gott!


PICS BY ME ~






TRUE





JAG VACCINERAR 95 BARN

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling. Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.


Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin.
Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj




© UNICEF/Asselin



JEFFREY CAMPBELL






Wishlist


Satt och tänkte lite på vad jag ska önska mig när jag fyller år. Inte alls långt kvar längre! Lite mer än en månad bara! IIIIH, längtar! Det som är med på bilden är nog allt jag önskar mig, finns typ ingenting jag vill ha, haha (!)

• En ny mobil, Iphone 4s. Den jag har nu håller på att krascha!
• + Två snygga skal till, om inte flera!
• Snygga pastell färgade nagellack. Super snyggt till sommaren!
• Och sist ett par hörlurar.






DON'T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAMS






HAHA, KÄNNER IGEN SIG.














▲ NIGHT

Kom precis på att mamma  fyller år den 25, vilket är snart. Har ingen aning om vad jag ska köpa till henne. Kanske något fint smycke, eller kanske en dag på ett spa. Får se vad hon får! Funderar även på att baka en egen tårta till henne med lillebror, eller kanske någon god bakelse. Alltid kul att baka. Nu ska jag sova så jag orkar upp på morgonen, måste stiga upp vid halv sex för att hinna med allt jag ska göra innan jag ska gå, uppdaterar mer i morgon när jag kommer hem, Goodnight !



MUNK

Ska snart hoppa in i duschen för en varm och lååång dusch, men först ska jag äta upp min mumsiga rosa munk. Älskar godsaker, haha. I morgon är det sista dag på praoen. Sedan är det tillbaka till skolan, blä. Jag vill inte, då kommer jag hem med massa plugg och läxor typ varje dag. uscha vad jobbigt. Uppdaterar mer efter att jag har duschat, syyyns!






OLD KAMERA

Hittade precis pappas gamla Canon kamera som var undanlagd. Älskar verkligen gamla prylar! Funderar på att själv skaffa mig en egen Polaroidkamera. Tycker dom är super coola! Mamma och pappa har haft en sådan, önskar att dom skulle ha sparat den, Så jag skulle kunna ha fått den, haha.



Bilden är tagen med mobilkameran, drf är den så brusig.



INSPIRATION # BY LOOKBOOK











COOKIE

Godmorgon. Idag är det onsdag, en helt vanlig dag. Sitter just nu och äter frukost.. som består av kakor och mjölk, haha. Stannar hemma i dag, känner mig lite små sjuk, ont i huvudet, näsan rinner och ont i halsen. 
Inte sköt! Efter att jag har ätit ska jag försöka somna om, i alla fall lägga mig i sängen och vila, Så jag blir lite bättre. Uppdaterar mer senare om jag orkar, annars blir det i morgon, CIAO!






~




BIO - OIL

Har precis klickat hem en egen Bio- oil till mig själv. Det sägs att det hjälper ärr, bristningar och ojämheter . Tänkte prova det för att se om det fungerar att ta bort mina ärr efter finnar och ärr efter annat!

Bio- oil innhåller flera miniral ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig, därmed minskar förekomsten av rynkor och lös hud. Bio- oil är också återfuktande, vilket förbättrar struktur, hudton och minskar föreskomsten av fina linjer och rynkor. Återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan.

 






FRANSK MANIKYR

Hej! Har precis ätit, mammas köttfärssås med makaroner, mums! Tänkte fixa Fransk manikyr på mig själv, och kanske även på mammas naglar. Måste även plocka upp lite plugg som jag måste göra. Tänkte avsluta denna kväll med att baka något gott! Men nu ska jag fixa Fransk manikyr så jag hinner med allt jag ska göra innan jag ska gå och lägga mig, CIAO.



Tumblr_luu000kbwz1qevifno1_500_large



Och början på en ny vecka. Kom hem för några timmar sedan och ska snart äta, ska bara ta det lugnt resten av kvällen, lägga mig i sängen och kolla på en film. Eller något liknande. Ska först bara hoppa in i duschen, så jag slipper att duscha så sent. Har ingenting att blogga om just nu, så jag uppdaterar mer i morgon, SEEYAH.

INSPIRATION








▲ DO IT YOURSELF;




ISADORA

Tidigare idag var jag inne i stan med mamma, vi åt även på en mysig resturang innan vi åkte hem, i stället för att sitta på donken. Fick med mig hem två super snygga nagellack, som är super snygga att ha på sommaren! Nu ska jag sätta mig och plugga lite.. ville bara göra ett litet snabbt inlägg. Uppdaterar mer i morgon, hey!

Små suddig bild som är tagen med mobilkameran.


GOD MORGON

Vaknade för en stund sedan av att lillebror väkte mig, jag som ville sova läänge idag, haha. Ska snart försöka ta mig upp ur sängen för att göra någon god frukost. Sedan blir det att kolla på någon mysig film innan det är dags för plugg. Ska även hinna med att städa lite idag med. Uppdaterar mer senare, heeey!


HEY GUYS

Sitter här och kollar på Project Runway. Ett av mina favorit program. Idag har det varit en riktigt slöig dag. Har inte orkat göra någonting alls. Men har varit riktigt trött idag, eller ja, dom senaste dagarna. I morgon ska jag försöka plugga nästan hela dagen, Har några prov att plugga till och ganska många läxor. Nästa vecka är det dags för prao igen. Vilket jag inte längtar till. Är så trött efteråt när jag slutar. Fast det är bara att kämpa på! ;)

Nu ska jag bara lägga mig i sängen och mysa med en skål med popcorn och kolla på tv! BYE.


FÖRSTA INLÄGGET

Ny blogg ny start! Är inte helt klar med alla detaljer, men det hålls fortfarande på att fixas. I bloggen kommer jag skriva om sådant jag har lust för, som tex, livet, tankar, mode, inspiration, musik, skönhet och mycket mer.
Nu ska det fortsattas att fixas med designen, mer uppdatering kommer senare, CIAO.




WHY YA WANNA





I NEED SUMMER ♥


Något som jag verkligen saknar efter nu är sommaren! Inte alls långt kvar tills man kan gå med shorts och linne ute. Längtar verkligen. Ska snart gå till köket och fixa någon god frukost till mig själv, Är just nu ensam hemma, så ska passa på att dansa runt i huset som en galning med ashög musik. Det är var jag gillar att göra när jag är ensam hemma, haha! Plugget väntar också, ska passa på nu och plugga när det är styst och lungt. 
Uppdaterar mer senare, Stay cool.





BROKEBACK MOUNRAIN


Har precis kollat klart på Brokeback Mounrain. En riktigt bra film faktiskt. Ska snart ta fram SO:n och plugga lite.. Eller ja, ska i all fall försöka att plugga, Något som jag inte är så bra.. hittar alltid massa annat att göra istället, haha. Dagen har helt okej, lite små tråkig då och då, när jag inte hade något att göra. Men annars helt toppen!
Ska gå och göra lite varm choklad och ta fram plugget, får se hur det går, hörs!





ROUND SUNGLASSES


Något som jag tycker är asballlt är ett par runda glasögon, något som jag tycker alla borde ha till sommaren, sjukt snyggt att ha såna brillor till en ball outfit. Har själv tänkt och skaffa mig ett par, gäller bara att hitta ett par som jag verkligen gillar!





INSPIRATION #





EN KOPP TE

Sitter just nu med en kopp te och myser framför datorn, uppdateringen har varit lite små kass. Men har verkligen inte haft tid att uppdatera pågrund av massa plugg. Men nu är det äntligen långhelg vilket betyder att uppdateringen kommer bli bättre igen! Tänkte städa lite i mitt rum, som har blivit stökigt igen, Kan aldrig hålla det städat där inne, haha !
Får se vad som händer i morgon, har inget in planerat än.





INSPIRATION # SHOES





GRATTIS MAMMA ♥

Vi har ett litet släkt kalas för mamma just just nu, för det är hennes födelsedag idag! Därför har jag inte uppdaterat tidigare idag, för jag inte har hunnit. Så tänkte att jag gör ett litet inlägg lite snabbt nu. Tänkt snart börja plugga lite.. har verkligen massa plugg att göra. Vi fick en engelska uppgift i skolan i dag att skriva om en valfri artist eller en grupp på engelska.

Tror att jag kommer skriva om Fall Out Boys, om jag inte kommer på någon annan att skriva om. Tänkte göra klart den uppgiften eftersom vi inte har någon mer engelska lektion innan den ska lämnas in. Så jag blir klar med den, ska även öva till en omprov, och sedan är det lite andra läxor som ska hinnas bli klara! Uppdaterar mer senare, efter kalaset och efter allt plugg, CIAO. 



BIRDY - SKINNY LOVE




INSPIRATION # BY LOOKBOOK















EGO PIC


Hur mår ni? :) Själv mår jag toppen! Skoldagen var underbar, inte alls lika tråkigt och trist som vanliga måndagar brukar vara, alla var glada och pigga idag, vilket gör att man själv blir det. Är iallafall jätte trött nu efter skolan, men även väntar plugget. En stor hög med plugg som jag ska göra, vissa saker ska jag bara kolla igenom lite snabbt. Matten är först, för den är tråkigast. Det är aldrig kul att göra matteläxar, speciellt inte när man inte kan den, blir ju inte direckt bättre när man suger på matte heller, haha. Ska plugga en tag, sedan ska jag bara ta det lungt resten av kvällen, kanske gosa ner mig i sängen och kollla på någon mysig film med lillebror, eller hitta på något annat mys!






SISTA INLÄGGET FÖR IDAG

Detta får bli sista inlägget för idag, har massa jag måste göra innan jag ska gå och lägga mig. Packa allt inför skolan i morgon, duscha, städa rummet, hitta vad jag ska ha på mig i morgon, för det kommer jag ändå inte hinna på morgonen. Byta i sängen, ta fram allt tills i morgon,
äta.. och lite annat.. Det är bara att sätta i gång! Vi hörs i morgon igen, puss, Sleep well !







TRÄNINGS PASS


Jag hade tänkt och gå ut på en spring tur, och så ser jag att det regnar ute.. vilket gör att jag inte längre lust göra det. Har ingen lust att springa i regnet och blir blöt. Jag som var så taggad för att få gå ut och springa, typ första gången jag känner mig taggad för det. haha.
Istället för att gå ut och springa så kör jag på dessa övningarna nedan, och även ett Zumba pass!









INSPIRATION ~





360 SWEET VIOLET


Nu blir det att måla naglarna i denna snygga färgen! Som är i 360 Sweet Violet. En super fin färg med lite ''glitter'' /glans i. Den är även jätte fin att ha på sommaren, då när alla färgen faktiskt passar!






SHIT I LOVE





GOOD MORNING

Har ni sovit bra? Jag sov helt underbart i natt, vet inte varför, men skönt var det i alla fall!

Tänkte snart börja göra någon god frukost, får se vad jag ska äta. Sitter just nu och rensar igenom min kamera, som har minst tusen bilder som jag måste radera, så det kommer ta ett tag. Idag är det söndag, Tänkte åka in till stan en sväng med mamma, behöver skaffa lite saker. Ska även försöka hitta någon snygg skolavslutnings klänning, och även ett par skor till. Inte alls långt kvar tills skolan slutar och det blir sommar lov! 
I morgon börjar skolan igen, längtar inte, haha.

Uppdaterar mer senare, CIAO!



TITANIUM COVER







SOMETHING GOOD...

Sitter just nu och dricker Hot cinnamon milk! Jätte gott att dricka om det är lite små kallt. Det är även super enkelt att göra!

För att göra Hot mcinnamon milk behöver du ;

• 2dl mjölk
• 2 tsk socker
• 2 tsk kacao
• 2 kanel 

Man börjar med att värma upp mjölken på spisen eller i mikron, jag gör alltid i mikron för det går mycket snabbare, när den är så varm som man vill ha den, häller man upp det i en kopp, blandar i resten av ingredienserna och sedan rör om med en sked. Klart, snabbt och enkel!



Bild lånad från Google.se


Ska snart hoppa ner i sängen för att sova, är super trött. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag i alla fall, även om jag inte har gjort så mycket. Uppdaterar mer i morgon, sov gott!


PICS BY ME ~






TRUE





JAG VACCINERAR 95 BARN

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling. Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.


Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin.
Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj




© UNICEF/Asselin



JEFFREY CAMPBELL






Wishlist


Satt och tänkte lite på vad jag ska önska mig när jag fyller år. Inte alls långt kvar längre! Lite mer än en månad bara! IIIIH, längtar! Det som är med på bilden är nog allt jag önskar mig, finns typ ingenting jag vill ha, haha (!)

• En ny mobil, Iphone 4s. Den jag har nu håller på att krascha!
• + Två snygga skal till, om inte flera!
• Snygga pastell färgade nagellack. Super snyggt till sommaren!
• Och sist ett par hörlurar.






DON'T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAMS






HAHA, KÄNNER IGEN SIG.














▲ NIGHT

Kom precis på att mamma  fyller år den 25, vilket är snart. Har ingen aning om vad jag ska köpa till henne. Kanske något fint smycke, eller kanske en dag på ett spa. Får se vad hon får! Funderar även på att baka en egen tårta till henne med lillebror, eller kanske någon god bakelse. Alltid kul att baka. Nu ska jag sova så jag orkar upp på morgonen, måste stiga upp vid halv sex för att hinna med allt jag ska göra innan jag ska gå, uppdaterar mer i morgon när jag kommer hem, Goodnight !



MUNK

Ska snart hoppa in i duschen för en varm och lååång dusch, men först ska jag äta upp min mumsiga rosa munk. Älskar godsaker, haha. I morgon är det sista dag på praoen. Sedan är det tillbaka till skolan, blä. Jag vill inte, då kommer jag hem med massa plugg och läxor typ varje dag. uscha vad jobbigt. Uppdaterar mer efter att jag har duschat, syyyns!






OLD KAMERA

Hittade precis pappas gamla Canon kamera som var undanlagd. Älskar verkligen gamla prylar! Funderar på att själv skaffa mig en egen Polaroidkamera. Tycker dom är super coola! Mamma och pappa har haft en sådan, önskar att dom skulle ha sparat den, Så jag skulle kunna ha fått den, haha.



Bilden är tagen med mobilkameran, drf är den så brusig.



INSPIRATION # BY LOOKBOOK











COOKIE

Godmorgon. Idag är det onsdag, en helt vanlig dag. Sitter just nu och äter frukost.. som består av kakor och mjölk, haha. Stannar hemma i dag, känner mig lite små sjuk, ont i huvudet, näsan rinner och ont i halsen. 
Inte sköt! Efter att jag har ätit ska jag försöka somna om, i alla fall lägga mig i sängen och vila, Så jag blir lite bättre. Uppdaterar mer senare om jag orkar, annars blir det i morgon, CIAO!






~




BIO - OIL

Har precis klickat hem en egen Bio- oil till mig själv. Det sägs att det hjälper ärr, bristningar och ojämheter . Tänkte prova det för att se om det fungerar att ta bort mina ärr efter finnar och ärr efter annat!

Bio- oil innhåller flera miniral ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig, därmed minskar förekomsten av rynkor och lös hud. Bio- oil är också återfuktande, vilket förbättrar struktur, hudton och minskar föreskomsten av fina linjer och rynkor. Återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan.

 






FRANSK MANIKYR

Hej! Har precis ätit, mammas köttfärssås med makaroner, mums! Tänkte fixa Fransk manikyr på mig själv, och kanske även på mammas naglar. Måste även plocka upp lite plugg som jag måste göra. Tänkte avsluta denna kväll med att baka något gott! Men nu ska jag fixa Fransk manikyr så jag hinner med allt jag ska göra innan jag ska gå och lägga mig, CIAO.



Tumblr_luu000kbwz1qevifno1_500_large



Och början på en ny vecka. Kom hem för några timmar sedan och ska snart äta, ska bara ta det lugnt resten av kvällen, lägga mig i sängen och kolla på en film. Eller något liknande. Ska först bara hoppa in i duschen, så jag slipper att duscha så sent. Har ingenting att blogga om just nu, så jag uppdaterar mer i morgon, SEEYAH.

INSPIRATION








▲ DO IT YOURSELF;




ISADORA

Tidigare idag var jag inne i stan med mamma, vi åt även på en mysig resturang innan vi åkte hem, i stället för att sitta på donken. Fick med mig hem två super snygga nagellack, som är super snygga att ha på sommaren! Nu ska jag sätta mig och plugga lite.. ville bara göra ett litet snabbt inlägg. Uppdaterar mer i morgon, hey!

Små suddig bild som är tagen med mobilkameran.


GOD MORGON

Vaknade för en stund sedan av att lillebror väkte mig, jag som ville sova läänge idag, haha. Ska snart försöka ta mig upp ur sängen för att göra någon god frukost. Sedan blir det att kolla på någon mysig film innan det är dags för plugg. Ska även hinna med att städa lite idag med. Uppdaterar mer senare, heeey!


HEY GUYS

Sitter här och kollar på Project Runway. Ett av mina favorit program. Idag har det varit en riktigt slöig dag. Har inte orkat göra någonting alls. Men har varit riktigt trött idag, eller ja, dom senaste dagarna. I morgon ska jag försöka plugga nästan hela dagen, Har några prov att plugga till och ganska många läxor. Nästa vecka är det dags för prao igen. Vilket jag inte längtar till. Är så trött efteråt när jag slutar. Fast det är bara att kämpa på! ;)

Nu ska jag bara lägga mig i sängen och mysa med en skål med popcorn och kolla på tv! BYE.


FÖRSTA INLÄGGET

Ny blogg ny start! Är inte helt klar med alla detaljer, men det hålls fortfarande på att fixas. I bloggen kommer jag skriva om sådant jag har lust för, som tex, livet, tankar, mode, inspiration, musik, skönhet och mycket mer.
Nu ska det fortsattas att fixas med designen, mer uppdatering kommer senare, CIAO.